Wikstrand klar för FBK

Efter att Wikstrand hastigt lämnade Senators träningsläger i september, så valde också Senators att stänga av 22 åringen. Såhär sade GM Bryan Murray efter incidenten:                                            – Han kan jobba i mataffären, han kan spela i korpen, men han kan inte spela (professionell) hockey i Sverige,

Nu har alltså Murray ändrat sig och lånar ut Wikstrand säsongen ut till Färjestad. ”Efter ytterligare samtal med spelaren och hans representanter så har det framkommit att det inte är aktuellt för honom att spela hockey i Nordamerika den närmaste framtiden. För att kunna följa hans fortsatta utveckling så har vi gått med på att låna Mikael till Färjestad resten av säsongen”, säger Murray.

Detta kan nog ge en rätt så bra tyngd i Färjestad och speciellt deras anfallsuppbyggnad. Han är kanske inte helt i matchform då han inte spelat sedan september, men Wikstrand kommer nog rätt snabbt i matchform ska ni se. Jag anser nog Wikstrand som en av SHL:s bästa backar.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *