Mikko Lehtonen klar för DIF

Idag stod det klart att Mikko Lehtonen lånas ut av Örebro till Djurgården resten av säsongen. Mikko Lehtonen har haft en tuff period efter han vann skytteligan i SHL säsongen 10/11. Han har bland annat varit i KHL, Schweiz och två klubbar i SHL sedan han kom tillbaka till Sverige inför förra säsongen. Tanken är att Mikko Lehtonen ska täcka upp forwardspositionen nu när Alexander Fällström är skadad.

Mikko Lehtonen har gjort 10 poäng (3 mål och 7 assist) på 32 matcher och den strategiska sportchefen i Djurgården Joakim Eriksson beskriver Mikko Lehtonen såhär: – Mikko är en spelare som matchar den luckan, en forward som är rightare och som kan spela i våra topplinor och i power play. Han har spetskvaliteter och kan göra skillnad. Jag har även spelat med Mikko tidigare och känner honom lite grand som människa, säger Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Jag tror tyvärr inte Lehtonen kommer göra någon succé i Djurgården, men han kommer nog ändå vara en forward som är där och delar med sig av sin erfarenhet i truppen. Vem vet 28-åringen kanske motbevisar det jag säger och gör en succé i Djurgården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *