DIF – KHK en riktig nagelbitare

Första perioden tycker jag Karlskrona styr spelet första 15 minuterna, men de sista 5 minuterna tar Djurgården över lite och det kommer ett mål från Matt Anderson tid 15:40. 1-0 efter första perioden.

Den andra perioden går till Djurgården som är riktigt effektiva och gör 3 mål på 7 skott, men jag tycker också Djurgården inte bara är effektiva utan styr andra perioden i stora delar. 3-0 efter andra perioden.

Den tredje perioden rycker Karlskrona upp sig rejält och får in två snabba mål, det första kommer tiden 02:36 och det andra kommer tiden 02:53. Djurgården trodde nog helt enkelt denna match var över och börjar backa hem rejält, vilket senare resulterar i ytterligare ett mål för Karlskrona (4-3). 4-3 blir också slutresultatet och jag tycker matchen var lite lam i sin helhet, men det vart en riktig nagelbitare i slutet då Karlskrona jagar kvitteringen med bland annat ett 5 mot 3 läge.

Djurgården har haft problem att försvara en ledningen flera gånger denna säsong och det måste ske en förbättring nu! Armalis gör ytterligare en gedigen insats även om han släpper in tre kassar som egentligen försvaret ska kunna förhindra. Vill helt klart se Armalis vakta kassen borta mot HV på lördag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *